Mina Sidor för mäklare

High Estate är ett avancerat mäklarsystem, skapat för att så effektivt som möjligt genomföra en fastighetsaffär. Systemets uppbyggnad möjliggör att man på distans kan stötta en enskild mäklare eller ett helt mäklarkontor och genomföra några få eller många av de administrativa momenten i processen.

Ditt nya favoritverktyg

Ditt nya favoritverktyg

Mina Sidor är skapade för att den ansvariga mäklaren enkelt skall kunna sköta och överblicka affären i ett mobilanpassat gränssnitt. Det hindrar inte mäklaren att logga in i High Estate om man vill men när man utnyttjar kraften i vår arbetsprocess skall det egentligen aldrig behövas.
Genom att använda High Estates backoffice och Mina Sidor i mäklarprocessen så kan du effektivisera ditt arbete och få upp till 50% av tiden över till annat! – Det ingår!

Hantering av spekulanter

De personer som på något visat intresse för ett objekt kallar vi för spekulanter. Vår sätt att arbeta är utformat för att säkerställa att alla spekulanter fångas upp och läggs in i mäklarens spekulantregister. Det betyder att inget missas och att vi tillsammans skapar ett aktivt och uppdaterat spekulantregister.

Taggar
Status
Anteckningar
Uppgifter
Kundkännedom via BankID

Kundkännedom via BankID

Vår process startar när kunden skriver under uppdragsavtalet, det görs digitalt med vår tjänst och i samma process säkerställer vi att både kundkännedom och pep-frågor besvaras digitalt i processen – smidigt för kunden och effektivt för mäklaren.

Hantera visningar och budgivningar

Du som mäklare jobbar mest i det vi kallar Mina Sidor, det ger dig ett effektivt verktyg för att lätt kunna överblicka och administrera både visningar och budgivningar. High Estate systemet jobbar hela tiden i bakgrunden och via både mail, sms och notiser säkerställer att alla inblandade parter har full koll på försäljningsprocessen.

Hantera visningar och budgivningar
Hantera objektannonserna direkt i mobilen

Hantera objektannonserna direkt i mobilen

I mina sidor är den enkelt att uppdatera och redigera objektsannonserna, du gör det lika enkelt i mobilen som i datorn på kontoret. Det ger dig flexibilitet och säkerställer att du snabbt och enkelt kan göra en justering även om du inte är på kontoret.

Vill du veta mer?

Lämna era uppgifter, vi kontaktar er så snart som möjligt.

We simplify everyday life for real estate agents
© 2024 High Estate AB

Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill få nyheter och erbjudanen från High Estate.

Kul att du vill veta mer om oss!

Lämna dina uppgifter, vi kontaktar dig så snart vi kan.